دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تلاش پمپئو برای افزایش صادرات نفت آمریکا به آسیا در جهت منزوی کردن ایران

سه شخص مطلع خبر داده‌اند که وزیر امور خارجه آمریکا پیش از کنفرانس مطبوعاتی روز سه‌شنبه، با برخی از مدیران ارشد شرکت‌های نفتی دیدار می‌کند تا صادرات نفت خام آمریکا به آسیا را بیشتر کند و سیاست دولتش مبنی بر منزوی کردن ایران را پیش ببرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 12
کد خبر: ۶۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر ،  سه منبع آگاه در دو شرکت نفتی به رویترز اطلاع داده‌اند که مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در این جلسات از پیش تعیین نشده قرار است بر سر چیرگی جهانی آمریکا در حوزه انرژی علی‌الخصوص در آسیا و همچنین تلاش آمریکا برای منزوی کردن جمهوری اسلامی ایران صحبت کند.

 

پمپئو پس از این جلسات از پیش تعیین نشده در هوستون، قرار است در کنفرانس موسسه سرمایه‌گذاری آی اچ اس مارکت - که بزرگ‌ترین گردهمایی سالیانه نفت و گاز در آمریکا محسوب می‌شود – شرکت کند.

 

مدیران شرکت‌های بزرگ نفتی اعم از شورون، توتال، رویال داچ شل، کونوکو فیلیپس و اکسیدنتال پترولیوم برای شرکت در این جلسات در پشت درهای بسته دعوت شده‌اند. نمایندگان برخی از شرکت‌ها قرار است پیش از کنفرانس آی اچ اس مارکت، با پمپئو بحث و گفت‌وگویی داشته باشند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره این جلسات پمپئو پاسخ فوری نداده است، اما اعلام کرده است که فرانک فنون، دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در مسائل مرتبط با انرژی قرار است با شرکت‌های انرژی در هستون دیداری داشته باشد تا بر سر سیاست‌های دولت در آسیا صحبت کند.

ارسال نظر